Locatiemarketing Markthal Rotterdam

Markthal Rotterdam locatiemarketingOp de plek waar Rotterdam is ontstaan verrijst de eerste Markthal van Nederland. In het Laurenskwartier, aansluitend op de buitenmarkt, tegenover station Blaak en op loopafstand van de Koopgoot. Het hart van de Markthal wordt gevormd door een honderdtal vaste versunits. Op een vloer ter grootte van een voetbalveld, bieden 60 enthousiaste ondernemers zes dagen in de week hun producten aan. In de flanken van de Markthal komen food gerelateerde winkels, waaronder een kookwinkel, een winkel voor de tafel, een wijnhandel, een warme bakker en een traiteur. Hier is tevens ruimte voor diverse restaurants, waaronder het marktcafé. In het souterrain komt een AH supermarkt, een Gall & Gall en een Etos.
Onder de Markthal komt een vierlaagse parkeergarage met 1.200 plaatsen. Vanuit de garage komt men in het hart van de hal. In de Markthal kan vrij van weersinvloeden worden gewinkeld onder een spectaculaire 40 meter hoge boog gevormd door 228 appartementen. Deze appartementen hebben ruime balkons en kijken uit op de Laurenskerk of op de Maas. De oplevering staat gepland voor medio 2014.

Zie voor meer informatie op www.markthalrotterdam.nl

Eén gedachte over “Locatiemarketing Markthal Rotterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *