Citymarketing: marketeer gezocht voor Bergen op Zoom

markiezenhof-bergen-op-zoom-citymarketing1De stad

Historisch en Bourgondisch! Dat zeg je als je Bergen op Zoom zegt. Steeds meer toeristen laten zich aangenaam verrassen door de historische uitstraling van de vestingstad. Het winkelhart van de meest Vlaamse stad van Nederland laat bezoekers genieten van een enorm winkelaanbod in een monumentale ambiance. Een aantal jaren mocht Bergen op Zoom de titel ‘Beste Binnenstad’ voeren. En als je Bergen op Zoom eenmaal bezocht hebt weet je ook waarom!

Maar Bergen op Zoom heeft meer te bieden dan haar binnenstad. De stad ligt aan natuurgebied De Brabantse Wal tussen water en bos en dankzij goede verbindingen liggen Antwerpen en Rotterdam binnen handbereik.
Bergen op Zoom heeft de ambitie meer bewoners, bedrijven en bezoekers te binden. De manier waarop we dat willen doen staat beschreven in de nota ‘Chinese Muur, Eiffeltoren, Markiezenhof’. Die nota is in 2009 door de gemeenteraad vastgesteld.

De gemeente als werkgever 

Werken bij de gemeente Bergen op Zoom biedt volop kansen en uitdagingen. De omgangsvormen zijn informeel en er wordt resultaatgericht gewerkt. De samenwerking met buurgemeenten zorgt voor extra dynamiek. De gemeente is zich als werkgever er steeds meer van bewust dat juist mensen het verschil maken. Daarom wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers; zij zijn regisseur van hun toekomst en de gemeente ondersteunt hen daarin graag.

De functie

Als marketeer ben je ervoor verantwoordelijk om Bergen op Zoom als merk in de markt te zetten. Hiertoe ga je op pad om de interne organisatie, bedrijven, instellingen en overheden te overtuigen mee te bouwen aan het merk door de merkwaarden in te bedden in de bedrijfsprocessen en –cultuur (internal branding). Tevens zet je marketing in om de beleving en bekendheid van het merk te vergroten. Je bent van a tot z verantwoordelijk voor het realiseren van projecten.

Met het team ben je verantwoordelijk voor het halen van de prestatieafspraken voor citymarketing, en rapporteer je de teammanager over de voortgang daarvan.

Wij zoeken

Een organisator op WO werk- en denkniveau, met aantoonbare ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Je kunt vanuit visie marketingconcepten ontwikkelen en operationaliseren om uiteindelijk de doelgroepen naar Bergen op Zoom te krijgen. Je bent in staat om op onorthodoxe wijze en met lef deze concepten vorm te geven.

Verder is het plannen, organiseren en netwerken op jouw lijf geschreven. Tevens kun je anderen enthousiasmeren om mee te doen. Dit moet resulteren in win-win afspraken. Tijdens projecten ben je je continu bewust van ontwikkelingen in jouw omgeving en anticipeer je daar op. Je bent bestand tegen wisselende werkdruk, en bent in staat daarbij de focus op het einddoel te behouden. Je vindt het verder prettig om in een team en om zelfstandig te werken.

Zie ook http://www.republic.nl/vacancyDetail.htm?vacancyId=89107 en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *