Citymarketing:Rotterdam, wereldstad om in te wonen

rotterdam wereldwoonstadRotterdam introduceert een internetportal voor inspiratie over wonen in Rotterdam. Dit is een uitnodiging om verder te bouwen aan een aantrekkelijke woonstad Rotterdam.  De portal draagt de titel:

‘Rotterdam, wereldstad om in te wonen’.

De kernwaarden voor wonen in Rotterdam zijn Stoer, Werelds en Dynamisch. Hieronder volgt een beschrijving van deze kernwaarden:
Wat is stoer?
Wonen in Rotterdam is lef hebben. Hier pak je je kans en ga je voor avontuur. Je knapt bijvoorbeeld een kluswoning op tot je eigen paleis of renoveert een oude havenloods compleet tot loft. Ook de unieke ligging van Rotterdam aan de Maas en de robuustheid van de haven is stoer. Rotterdam is niet alleen stad aan de rivier, maar ook havenstad én waterstad. Wat is werelds?
Rotterdam is werelds, internationaal en kosmopolitisch. Wie langs de Maas de stad inrijdt wordt overdonderd door de indrukwekkende skyline. Rotterdam is al jaren uitgeroepen tot architectuurhoofdstad. En wat dacht je van de 170 nationaliteiten, de haven, het internationale zakenleven en het toerisme? Rotterdam is een wereldstad om in te wonen.

Wat is dynamisch?
Rotterdam groeit, transformeert, vernieuwt en innoveert voortdurend. Je kunt er modern, stedelijk en op of aan het water wonen. De havengebieden zijn een vrijhaven voor innovatieve architectuur.
Rotterdam vergrijst niet, maar verjongt. De stad oogt jong, er wonen veel kinderen en jongeren en Rotterdam heeft de toekomst. Het is de enige stad die van binnenuit kan groeien, en dat ook waarmaakt.

thumb_460x214_brandtag Rotterdam wereldstad om in te wonen

Voor meer informatie kijk op http://www.wereldwoonstad.rotterdam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *