Fast Cities 2008


Fast Company is een concept in New York over new economy and workplace for people who believe in tough minded performance with human values.
Fast Company rapporteerde over Fast Cities: steden waar het bruist, en waar de diversiteit in ras, cultuur en business zorgt voor innovatie. Dé Global Fast City of the year is London, in de Verenigde staten is Chicago uitverkoren als Fast City.

fast cities 2008

Een Fast City heeft de juiste cultuur (er worden nu al veel patenten aangevraagd) , de juiste innovatie (investeren in groei van de stad) en energie (in nieuwe activiteiten die opbloeien). Steden die zich onderscheiden met een innovatief klimaat doen dat bijvoorbeeld met een sterk R&D cluster, een creative class mekka (New York, San Francisco), een global village (Toronto, Berlijn), high tech (Seoel, Eindhoven) of met cultuur (Barcelona). Er zijn ook Too-Fast Cities en Slow Cities. Een van de gedachten over het belang van Fast Cities is dat mensen zich voor hun werk en leven aangetrokken voelen tot plaatsen waar ze zich goed kunnen ontplooien.

De naast Londen en Chicago in 2008 geselecteerde Fast Cities zijn:

Aanvankelijk was FastCompany een business magazine, maar nu is het een multimediaal concept voor ontmoeting van mensen en ideeën: People. Ideas. Community.

Voor meer informatie over FastCompany en Fast Cities klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *