Musea Utrecht kiezen voor gezamenlijkheid

musea utrecht logoDe Utrechtse musea stellen 10 topcollecties en iconen centraal in hun nieuwe campagne om de aandacht van mogelijke culturele bezoekers te trekken. Ze sluiten daarmee goed aan op de citymarketing van stad Utrecht, die zich met kennis en cultuur wil profileren. Utrecht trekt met meer dan 15 musea jaarlijks ruim 850.000 bezoekers, maar is te weinig bekend als museumstad. Doel is om het aantal bezoekers te verhogen tot 1 miljoen in 2013, een stijging van ruim 17,5 procent.
Het belooft een mooi jaar voor Utrecht te worden, want Universiteit Utrecht viert vanaf 25 maart haar 75e lustrum, onder het motto ‘Kennis voor de Toekomst,’ en daarmee komt de kennis van de stad extra voor het voetlicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *